Riverside Golf & Country Club

Portland, Oregon

The design of the 28,000 s.f. clubhouse reflects the romantic history of golf, its traditions and its formalities. Located behind the 18th green, the clubhouse acts as a backdrop to the finishing hole and creates a comfortable closure to a round of golf.

A formal entry, in addition to a golfers' entry, allows the clubhouse to have simultaneous functions. Members and guests enter along the processional walkway under the overhanging eaves of the porte-cochre into a formal reception area where they have easy access to the dining room, grille, lounge and banquet rooms.

Everyday golfers use the lower-level entrance to allow for provides convenient access to locker rooms, pro-shop, exercise room and the course.

All member activity areas are visually connected to the golf course and take advantage of the lush views.

  < Previous     Next >